Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De Lean Black Belt opleiding bestaat uit 10 dagen (20 dagdelen) training, Naast de klassikale training werken de deelnemers circa 5 dagdelen aan praktijkopdrachten. In deze opleiding gaan wij, naast de Lean principes en technieken, uitgebreid in op de verander management en leiderschap aspecten van Lean. De Black Belts zijn immers bij uitstek de change agents in een ontwikkelende Lean organisatie. Ook vaardigheden op het gebied van het faciliteren van workshops komt aan bod. Verder behandelt deze opleiding onderwerpen als Strategy Deployment, Programma Management. Ook de relatie met andere methodes, zoals Agile, komt aan bod.

Aanvragen

Deze training is niet standaard gepland in ons programma. Maar we behandelen deze op individuele aanvraag. Neem dus vrijblijvend contact met ons op.

Doelstelling

Na afloop van deze opleiding neemt u het online examen Lean Black Belt af. Deelnemers krijgen één gratis herkansing, maar de ervaring leert dat vrijwel iedereen gelijk de eerste keer slaagt na het volgen van onze opleiding.

Doelgroep

Als de deelnemer al beschikt over een Lean Green Belt certificaat, kan deze opleiding in een verkorte vorm en gereduceerd tarief gevolgd worden.

Details

Duur:10 dagen
Cursusprijs:€ 3.499
  
Totaalprijs:€ 3.499
  

 

StartdatumLocatie  
op aanvraagNederlandMail ons

 

DutchEnglish