Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Wil je het meeste uit de combinatie van Scrum en Kanban halen om jouw team op een hoger niveau te krijgen? Professional Scrum with Kanban™ (PSK) is een tweedaagse Engelse training die jou leert hoe je Kanban kan toepassen in Scrum omgevingen. In deze nieuwe Scrum.org training wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: de kracht van het team in Scrum en het proces in Kanban.

Opzet

Professional Scrum met Kanban ™ (PSK) is een cursus die Scrum-beoefenaars leert Kanban-praktijken toe te passen op hun werk. Door middel van theorie, casestudy's en praktijkoefeningen zul je het belang van transparantie en flow begrijpen, aangezien dit betrekking heeft op het Scrum-raamwerk.

Doelstellingen

In deze training leer je hoe aanvullende praktijken van Kanban in Scrum teams kunnen worden geïntroduceerd zonder Scrum te veranderen. Je leert hoe je de juiste werkwijzen en voordelen toevoegt door Scrum met Kanban te combineren. Dit doen we door middel van theorie, casestudy’s en praktijkoefeningen. Hiermee leer je het belang van transparantie en flow te begrijpen, wat grote betrekking heeft tot het Scrum raamwerk.

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze. Alle deelnemers die de Professional Scrum with Kanban training positief afronden, ontvangen een wachtwoord om het Professional Scrum with Kanban (PSK I) examen af te leggen. Als je ervoor kiest het PSK I examen binnen 14 dagen af te leggen, is een eventuele tweede poging gratis.

Doelgroep

De Professional Scrum with Kanban training is voornamelijk bedoeld voor mensen die ruime ervaring hebben met Scrum en dit willen combineren met de kracht van flow zoals in Kanban. Daarnaast is de training vooral gunstig voor organisaties die Scrum gebruiken om producten in de markt te zetten.

Details

Duur: 2 dagen
Cursusprijs: € 799
Examen: € 250
Totaalprijs: € 1.049

StartdatumLocatie  
op aanvraagNederland/BelgieMail ons

DutchEnglish