Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

In staat zijn om met belanghebbenden in contact te treden en deze te beheren, is belangrijk voor iedereen in het bedrijfsleven en is een bijzonder belangrijke vaardigheid voor projectmanagers, bedrijfsanalisten en IS-consultants. Onze Stakeholder Engagement-cursus behandelt alle essentiële kaders en principes die u moet kennen om een ​​expert te worden in het betrekken van uw belanghebbenden. Dit omvat het werken met stakeholdergroepen, creatieve probleemoplossing, conflictbeheersing en nog veel, veel meer.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De online leercursus Stakeholder Engagement bevat gedetailleerde cursusinhoud met audio-voice-over. De cursus biedt tal van meerkeuzevragen die kunnen worden gebruikt voor examenvoorbereiding en ook om het leren van zelfevaluatie nieuw leven in te blazen. In lijn met al onze online leerproducten is de cursus ontworpen om flexibele navigatie te bieden. Studenten kunnen ervoor kiezen om het leertraject door de cursus zelf te volgen of indien nodig naar verschillende secties te springen. Het product biedt ook specifiek contact met AssistKD-cursusbegeleiders mocht verdere hulp nodig zijn.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor bedrijfsanalisten, projectmanagers, business change practitioners en iedereen in het bedrijfsleven die belanghebbenden moet aanspreken en beheren. Stakeholder Engagement is ook een People Skills-module op het BCS (ISEB) Advanced Diploma in Business Analysis.

Is er een examen?

Deze cursus bereidt de deelnemers voor op het examen dat leidt naar het BCS Professional Certificate in Stakeholder Engagement, dat kan worden afgelegd bij een Pearson VUE Center. Het examen voor dit certificaat duurt 90 minuten en bestaat uit 40 scenario-gerelateerde meerkeuzevragen. Het slaagpercentage is 26/40 of 65%. Dit certificaat draagt ​​bij aan het BCS Advanced International Diploma in Business Analysis.

Details

Toegang:6 maanden
Cursusprijs:€ 649
Examen:€ 250
Totaalprijs:€ 899
  

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

De taal van de e-learning is in het Engels.

DutchEnglish