Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De online leercursus Foundation in Systems Development omvat een breed scala aan benaderingen, tools en technieken die worden gebruikt bij de ontwikkeling van IT-oplossingen.

De belangrijkste cursusgebieden zijn:

  • Levenscyclustypes en hun beweegredenen
  • Requirements engineering
  • Een businesscase maken
  • Systeemmodellering en specificatietechnieken, ontwerp en architectuur
  • Implementatie en omschakeling

De cursus behandelt alle onderwerpen in de BCS-syllabus en biedt deelnemers de kennis die ten grondslag ligt aan de kwalificaties van Solution Development op een hoger niveau.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Met de online leercursus Foundation in Systems Development kunnen gebruikers de syllabusinhoud in hun eigen tempo en in hun eigen tijd leren. Door de combinatie van interactieve cursusinhoud, talrijke meerkeuzevragen, voorbeeldexamens en gedetailleerd verder lezen, vormt de cursus een flexibel en uitgebreid pad naar de BCS Foundation in Systems Development-examen.

Is er een examen?

Deze online leercursus bereidt de deelnemers grondig voor op het BCS Foundation in Systems Development-examen. Het examen is een één uur durende meerkeuzetoets met gesloten boek en test de kennis van de deelnemer over de Foundation in Systems Development syllabus. Dit certificaat draagt ​​bij aan het BCS International Diploma in Solution Development, zoals hieronder weergegeven:

Foundation in Systems Development Diploma Position

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor bedrijfsanalisten, projectmanagers, oplossings- en systeemontwikkelaars en iedereen die een praktisch begrip nodig heeft van de levenscycli en benaderingen van systeemontwikkeling via online leren. Foundation in Systems Development is ook een op kennis gebaseerde specialistische module over het BCS International Diploma in Solution Development.

Details

Toegang:6 maanden
Cursusprijs:€ 499
Examen:€ 200
Totaalprijs:€ 699
  

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

De taal van de e-learning is in het Engels.

DutchEnglish