Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Een goed begrip hebben van financiële concepten en technieken is essentieel voor bedrijfsanalisten. Deze cursus Business Finance laat u kennismaken met de bronnen en het gebruik van financiën in het bedrijfsleven en legt de belangrijkste documenten uit en hoe je deze moet interpreteren. Het gaat verder met het aanpakken van businesscases en technieken voor het beoordelen van investeringen voordat het jelaat zien hoe jede financiën van leveranciers evalueert, hoe jefinanciële ratio-analyse gebruikt en sluit af met een module over het financieren van dienstverlening.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De online leercursus Business Finance bevat gedetailleerde cursusinhoud met audio-voice-over. De cursus biedt tal van meerkeuzevragen die kunnen worden gebruikt voor examenvoorbereiding en ook om het leren van zelfevaluatie nieuw leven in te blazen. Daarnaast bevat de cursus oefeningen om de afgevaardigden verder te helpen de cursusinhoud grondig te begrijpen. In lijn met al onze online leerproducten is de cursus ontworpen om flexibele navigatie te bieden. Studenten kunnen ervoor kiezen om het leertraject door de cursus zelf te volgen of indien nodig naar verschillende secties te springen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor bedrijfsanalisten, projectmanagers, business change-beoefenaars en iedereen in het bedrijfsleven die een goed begrip van financiële concepten en technieken nodig heeft. Business Finance is ook een Business Skills-module op het BCS (ISEB) Advanced Diploma in Business Analysis.

Is er een examen?

Deze cursus bereidt de deelnemers voor op het examen dat leidt naar het BCS Professional Certificate in Business Finance, dat kan worden afgelegd bij een Pearson VUE Center. Het examen voor dit certificaat duurt 90 minuten en bestaat uit 40 scenario-gerelateerde meerkeuzevragen. Het slaagpercentage is 26/40 of 65%. Dit certificaat draagt ​​bij aan het BCS Advanced International Diploma in Business Analysis.

Details

Toegang:6 maanden
Cursusprijs:€ 699
Examen:€ 200
Totaalprijs:€ 899
  

 

 

 

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

DutchEnglish