Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De online training voor data analysis behandelt de belangrijkste benaderingen voor het analyseren en modelleren van gegevens: modellering van entiteitsrelaties, modellering van analyseklassen en normalisatie van gegevens. De belangrijkste onderdelen van de cursus zijn:
  • Relatieschema’s voor entiteiten bouwen
  • Het ontwikkelen van rekenklasmodellen
  • Normalisatie van gegevens
  • Het valideren van de gegevensvereisten
De cursus behandelt benaderingen voor het analyseren en modelleren van gegevens die de behoeften en prioriteiten van de zakelijke gebruikers weerspiegelen. Het geeft ook een overzicht van de meer mechanistische benadering die normalisatie biedt, en verkent vervolgens technieken om de opvattingen van de gegevens te valideren tegen de gestelde eisen.

Opzet

De online leercursus Data-analyse bevat gedetailleerde cursusinhoud met een audio-voice-over van een ervaren docent. De cursus biedt tal van meerkeuzevragen en op scenario’s gebaseerde vragen die kunnen worden gebruikt om het leren door zelfevaluatie te versterken. In lijn met al onze online leerproducten is de cursus ontworpen om flexibele navigatie te bieden. Studenten kunnen ervoor kiezen om het leertraject door de cursus zelf te volgen of indien nodig naar verschillende secties te springen.

Voor wie is deze training geschikt?

Voor bedrijfsanalisten, projectmanagers en ontwikkelaars van oplossingen die een praktische benadering nodig hebben voor het analyseren en modelleren van gegevens via online leren. Gegevensanalyse is ook een module voor analytische vaardigheden op het BCS Advanced Diploma in Business Analysis. Deze cursus bereidt de deelnemers voor op het examen dat leidt naar het BCS Professional Certificate in Data Analysis, dat kan worden afgelegd bij een Pearson VUE Center. Het examen voor dit certificaat duurt 90 minuten en bestaat uit 40 scenariogerelateerde meerkeuzevragen. Het slaagpercentage is 26/40 of 65%. Dit certificaat draagt ​​bij aan het BCS Advanced International Diploma in Business Analysis.

Details

Toegang: 6 maanden
Cursusprijs: € 699
Examen: € 200
Totaalprijs: € 899

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

DutchEnglish