Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De  Scrum Developer is een 2-daagse training waar het gehele scrum proces, van engineerings practices, ontwerp, ontwikkeling, integratie, testen en implementatie onder de loep genomen wordt. Tijdens deze  training worden onderwerpen zoals Test-driven development, Continuous Integration, Refactoring, en Emergent Design voor Agile technical excellence behandeld. Een ontwikkelaar krijgt kennis van de SCRUM principes en hands-on technische vaardigheden en engineering skills.

Deze training kan gebruikt worden als aanvullende voorbereiding op het Professional Scrum Developer level I examen via www.scrum.org.

Opzet

Deze training focust zich t.o.v. andere trainingen niet op Java of .NET, maar meer op de engineering practices. In 2 dagen krijgen de deelnemers een beeld van hoe het is om met Scrum software te ontwikkelen. De training is interactief van opzet, waar best practices, en discussies centraal staan om de engineering practices met elkaar te bespreken.

Er wordt tijdens de training daarnaast gebruik gemaakt van een praktische opdracht met behulp van Lego om inzicht te geven in de complexiteit van de ontwikkeling, en de rol van de developer in deze ontwikkeling.

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze.

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Agile en Scrum
  • Backlog Refinement
  • Emergent Architecture
  • Agile Testing
  • Application Lifecycle Management
  • Development practices (TDD, Pair-programming, Continuous Integration/Delivery)

Doelgroep

Iedereen die deel uitmaakt van, of deel gaat uitmaken van een Scrum developmentteam (bijvoorbeeld ontwikkelaars, testers en analisten). De training heeft een technisch insteek, en heeft de focus op de rol van de ontwikkelaar.

Details

Duur:2 dagen
Prijs€ 999
Examenkosten€ 249
Totaal€ 1248

StartdatumLocatie  
op aanvraagin-companyMail ons

 

DutchEnglish