Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Deze Foundation in IS Project Management online leercursus richt zich op projectmanagementkwesties in de context van IS / IT-toepassingen.

De belangrijkste cursusgebieden zijn:

  • de aard van projecten en projectwerk
  • effectieve projectplanning
  • monitoring en controle
  • verander controle
  • configuratie beheer
  • kwaliteitsproblemen
  • projectschatting en risico
  • projectorganisatie en communicatie

De cursus fungeert als een belangrijke eerste opstap bij het verwerven van een meer formele kennis van IS / IT-projectmanagementprincipes en is ideaal voor diegenen die op het punt staan ​​om voor het eerst een managementrol op zich te nemen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Met de online leercursus Foundation in IS Project Management kunnen gebruikers de syllabusinhoud in hun eigen tempo en in hun eigen tijd leren. Door de combinatie van interactieve cursusinhoud, audio van docenten en talrijke meerkeuzevragen, vormt de cursus een flexibel en uitgebreid pad naar de BCS Foundation in IS Project Management-examen.

Is er een examen?

Ja. Deze online leercursus bereidt deelnemers grondig voor op de BCS Foundation in IS Project Management-examen. Het examen is een gesloten meerkeuzetoets van een uur waarin de kennis van de deelnemer over de Foundation in IS Project Management syllabus wordt getest. Dit certificaat draagt ​​bij aan het BCS International Diploma in Business Analysis, zoals hieronder weergegeven:

Foundation in IS Project Management Diploma Structure

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor bedrijfsanalisten, projectleiders, managers van bedrijfsveranderingen en iedereen die een grondige basis nodig heeft voor de principes van projectbeheer door middel van online leren. Foundation in IS Project Management is ook een op kennis gebaseerde module over het BCS International Diploma in Business Analysis.

Details

Toegang:6 maanden
Cursusprijs:€ 499
Examen:€ 200
Totaalprijs:€ 699
  

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

De taal van de e-learning is in het Engels.

DutchEnglish