Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Bedrijfsarchitectuur werpt de strategisch-tactische ontwerpblik op organisaties die onmisbaar is voor het uitvoeren van strategieën. In de training Business Architecture leer je de modellen en technieken waarmee je voor het management een bron van inzicht en overzicht bent, en rechterhand bij strategisch veranderingen.

Doelstellingen

Na het volgen van deze cursus:
  • Weet je welke plaats business architectuur heeft in strategische veranderprocessen en naast andere soorten architectuur;
  • Beheers je waardevolle technieken die je kunt gebruiken in businessarchitectuur, waaronder capability maps en waardestroommodellen;
  • Kan je bestaande businessarchitectuur-technieken slim toepassen in een strategische omgeving;
  • Ben je in staat om programmamanagers te helpen bij het inrichten en organiseren van hun veranderopgave.
Je oefent met een doorlopend voorbeeld van een concrete bedrijfscasus. Zo leg je zowel een theoretische als een praktische basis voor je werk als bedrijfsarchitect, en voor het examen van de cursus. Je krijgt een uitgebreide Engelstalige handleiding van de cursus. De cursus, het materiaal en het examen zijn in het Engels. De cursus wordt gegeven door deskundige trainers met ruime ervaring als business analist in agile omgevingen.

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze. Deze cursus wordt op de 3e dag afgesloten met een 90 minuten durend gesloten boekexamen. Actief meedoen in de cursus en enige thuisstudie is voldoende om het examen met goed gevolg te maken. Het examen is in het Engels. Cursusdeelnemers waarvan Engels niet hun eerste taal is, krijgen 23 minuten extra tijd om het examen te maken.

Doelgroep

De cursus is op het Europees Kwalificatieraamwerk (EQF) niveau 7 en vereist een HBO/WO werk- en denkniveau.

Details

Duur: 3 dagen
Cursusprijs: € 1.995
Examen: € 200
Totaalprijs: € 2.195
StartdatumLocatie  
op aanvraagin-companyMail ons

DutchEnglish