Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Wil je de volgende stap zetten in jouw rol als Scrum Master? Deze training is het vervolg op de training Professional Scrum Master I en bereidt je voor op het Professional Scrum Master II (PSM II) examen.

Tijdens deze praktische training worden de principes en (empirische) procestheorie onderbouwd die het Scrum-raamwerk ondersteunen en de rol van de Scrum Master hier in. Het is een combinatie van instructie en op team gebaseerde oefeningen. Hierbij zullen we gebruik maken van praktische methoden met behulp van Liberating Structures. Deze training is daarom zeer interactief van opzet waarbij er veel kennis, ervaring en ideeën tussen zowel de trainers als de deelnemers worden uitgewisseld.

De training bereidt voor op het officieel erkende examen Professional Scrum Master II (PSM II) dat bij Scrum.org kan worden afgelegd.

Cursusmateriaal

Het volgen van deze training is inclusief:

  • Presentatie van de training (digitaal)
  • Scrum Guide (digitaal)
  • Het boek The Surprising Power of Liberating Structures

Doelstellingen

In deze gevorderde training komen vraagstukken zoals als het coachen van het team, de Product Owner én de organisatie aan bod. Na het volgen van de training heb je:

  • de vaardigheden om van Scrum Master naar Agile coach te groeien;
  • practices en handvatten voor effectief backlog management;
  • geleerd hoe om te gaan met weerstand binnen het team en de organisatie;
  • geleerd welke organisatie- en cultuurmodellen bijdragen aan het effectief uitdragen van Agile werken;
  • geleerd hoe je het team, de Product Owner én de organisatie beter kunt coachen;
  • meer body ontwikkeld om nog meer businesswaarde uit de teams te genereren en heb je concrete antwoorden op de zwaarste cases

Doelgroep

De training is specifiek opgezet voor personen die zich willen certificeren als gevorderd Professional Scrum Master II (PSM II) en/of deze rol binnen een organisatie willen gaan vervullen.

Voorkennis

Voor de training Professional Scrum Master II (PSM II) dien je gecertificeerd Scrum Master (PSM I) te zijn via Scrum.org.

Details

Duur:2 dagen
Cursusprijs:€ 999
Examen:€ 350
Totaalprijs:€ 1,349
  

StartdatumLocatie  
op aanvraagin-companyMail ons
op aanvraagin-companyMail ons

DutchEnglish