Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De business analist is de specialist die organisaties helpt om goede investeringsbeslissingen met betrekking tot mogelijke veranderingen in het bedrijf te maken. Deze cursus geeft jou een inleiding in de essentiële business analyse-vaardigheden.

Opzet

De cursus besteedt aandacht aan een reeks voor business analysis essentiële technieken, waaronder SWOT-analyse, stakeholder management, business activity modelling en Gat-Analyse. Tijdens de cursus zullen de deelnemers worden aangemoedigd om deze technieken toe te passen op een opdracht in business analysis. De verschillende fasen van deze opdracht omvatten: het onderzoek van de bedrijfssituatie; de analyse van belangrijke kwesties en hun oorzaken; gat-analyse van de zakelijke problemen, alsmede de identificatie en evaluatie van mogelijke oplossingen vast te stellen.

Doelstellingen

De Business Analysis Practice cursus biedt deelnemers de vaardigheden die ze nodig hebben om effectieve business analisten te worden.

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze. De volgende onderwerpen komen deze cursus aan bod:

  • Business analysis rationale
  • Strategic analysis in context
  • A project approach to business analysis
  • Understanding the situation/issues
  • Identifying potential solutions
  • Making the business case

Examen

Deze cursus bereidt de deelnemers voor op een examen. Het examen is een één uur durend, open boek, examen dat leidt tot het certificaat in Business Analysis Practice aangeboden door aangeboden door de BCS (vroeger ISEB). Dit certificaat is een kern module voor het BCS Business Analysis diploma.

Doelgroep

Deze cursus is gericht op ervaren business analisten die willen begrijpen hoe business analyse wordt toegepast binnen de context van de Agile filosofie, principes en technieken

Details

Duur:3 dagen
Cursusprijs:€ 1.699
Examen:€ 300
Totaalprijs:€ 1.999
  

StartdatumLocatie  
22 tm 24 juli 2024Utrecht
21 tm 23 oktober 2024 (Engels)Utrecht
6 tm 8 november 2024Utrecht
op aanvraagin-companyMail ons
Elk momentE-learning

 

DutchEnglish