Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Data (gegevens) zijn een cruciale asset voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het op het juiste moment, tegen de juiste kwaliteit en volgens de juiste privacyregels beschikbaar krijgen van data is essentieel voor de procesgang binnen organisaties. Niet altijd wordt bij het ontwerpen van oplossingen, processen en systemen voldoende aandacht gegeven aan dit aspect. Daardoor gaat er onnodig veel tijd verloren bij het verwerken, interpreteren en uitwisselen van gegevens. In deze cursus leren deelnemers fundamentele principes, concepten en technieken voor het eliciteren, identificeren, analyseren en modelleren van data en geven we handvaten voor het nauwgezet en gedetailleerd opstellen van data requirements en business rules die hier inherent aan zijn.

Na het volgen van deze cursus

  • Ken je de concepten en principes voor het analyseren en modelleren van bedrijfsdata;
  • Weet je hoe je data requirements achterhaalt en definieert;
  • Beheers je de technieken voor het opstellen van ER en Class modellen;
  • Beheers je de technieken voor het normaliseren van data;
  • Kun je de technieken voor het valideren van modellen toepassen.
Je krijgt een uitgebreide Engelstalige handleiding van de Data Analysis cursus. De spreektaal van de cursus is Nederlands, het materiaal en het examen zijn in het Engels. De cursus wordt gegeven door deskundige trainers met ruime ervaring als business analist in agile omgevingen.

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze. Deze cursus wordt op de 2e dag afgesloten met een 90 minuten durend scenario based multiple choice gesloten boek examen. Actief meedoen in de cursus en enige thuisstudie is voldoende om het examen met goed gevolg te maken. Het examen is in het Engels. Cursusdeelnemers waarvan Engels niet hun eerste taal is, krijgen 23 minuten extra tijd om het examen te maken.

Doelgroep

De cursus is op het Europees Kwalificatieraamwerk (EQF) niveau 7 en vereist een HBO/WO werk- en denkniveau.

Details

Duur: 2 dagen
Cursusprijs: € 1.549
Examen: € 200
Totaalprijs: € 1.749
StartdatumLocatie  
11 tm 13 november 2024Utrecht
op aanvraagin-companyMail ons

DutchEnglish