Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Welkom bij Ammerlaan IT Training & Advies.

Wij verzorgen maatwerktrainingen in het hele land. Wij zijn een kleine dienstverlener van trainingen en opleidingen op het gebied van Business Analyse, Testen, Agile en Data & Analytics.

"Trainingen door professionals"

Onze trainingen worden verzorgd door professionals die niet alleen trainingen geven, maar ook gewoon met hun voeten in de klei staan en het werk uitvoeren. Dit is ook wat we nastreven als bedrijf, om zorg te dragen dat de kennis die opgedaan wordt tijdens een opleiding direct toepasbaar is in de praktijk, met aansluitende en praktische echte real life voorbeelden.

"U boekt de training direct met de trainer"

Wij leveren persoonlijk maatwerk, dat betekent dat alle trainingen op maat kunnen worden aangepast aan uw behoeftes. Wij kunnen snel schakelen doordat wij geen intermediair zijn maar u direct contact heeft met de trainer die de training verzorgd.

"Klassikaal, Online of Hybride"

Trainingen verzorgen we klassikaal vooraf gepland, online via teams, maar wij reizen ook graag door heel het land.

"Praktisch, Interactief en Enthousiasmerend"

De trainingen kenmerken zich door praktische toepasbaarheid, interactief en enthousiasmerend. Wij willen geen theoretische training verzorgen, omdat ons primaire doel niet altijd het halen van een examen is, maar willen juist dat de deelnemers praktische handvatten uit de training halen die ze kunnen toepassen in de praktijk.

 

DutchEnglish