Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

EXIN Agile Scrum Foundation is een certificering die de kennis over Agile methodes, gecombineerd met de kennis over de Scrum praktijk, erkent. Agile Scrum richt zich op het behalen van het doel door succesvol samen te werken. Agile methodes zijn populair bij software ontwikkeling en worden steeds vaker gebruikt in andere werkvelden. De Scrum manier van werken houdt in het samenstellen van een multidisciplinair team dat zichzelf organiseert en dat aan het eind van een sprint een werkend product oplevert.

Opzet

De training Agile Scrum Foundation geeft je op Foundation niveau inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met de kennis over de scrum praktijk. Aansluitend aan de training Agile Scrum Foundation heb je de mogelijkheid van het afleggen van het door EXIN gecertificeerde examen Agile Scrum Foundation.

Doelstellingen

De Agile denkwijze is vooral bekend op het gebied van software ontwikkeling, maar de principes worden steeds meer toegepast bij projecten in andere werkvelden. Scrum is de meest toegepaste Agile methode en de module is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management.

Cursusmateriaal

Je ontvangt het boekje “Agile – pocketguide voor wenbare organisaties” digitaal bij aanvang van de training

Details

Toegang:6 maanden
Cursusprijs:€ 299
Examen:€ 200
Totaalprijs:€ 499
  

   

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

DutchEnglish