Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

EXIN Agile Scrum Foundation is een certificering die de kennis over Agile methodes, gecombineerd met de kennis over de Scrum praktijk, erkent. Agile Scrum richt zich op het behalen van het doel door succesvol samen te werken. Agile methodes zijn populair bij software ontwikkeling en worden steeds vaker gebruikt in andere werkvelden. De Scrum manier van werken houdt in het samenstellen van een multidisciplinair team dat zichzelf organiseert en dat aan het eind van een sprint een werkend product oplevert.

Opzet

De training Agile Scrum Foundation geeft u in 2 dagen op Foundation niveau inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met de kennis over de scrum praktijk. Aansluitend aan de training Agile Scrum Foundation heeft u de mogelijkheid van het afleggen van het door EXIN gecertificeerde examen Agile Scrum Foundation.

Doelstellingen

De Agile denkwijze is vooral bekend op het gebied van software ontwikkeling, maar de principes worden steeds meer toegepast bij projecten in andere werkvelden. Scrum is de meest toegepaste Agile methode en de module is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management.

Cursusmateriaal

U ontvangt het boekje “Agile – pocketguide voor wenbare organisaties” bij aanvang van de training

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze training:

  • Introductie van Agile en Scrum
  • Scrum practices
  • Scrum planning
  • Monitoring Scrum projects
  • Advanced Scrum concepts

Deze training bereidt je geheel voor op het Exin examen ASF en wordt als onderdeel van de training afgenomen.

Doelgroep

Agile methode en de module is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management. De certificering is specifiek geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de volgende gebieden: Project Management; Software ontwikkeling; IT Service Management en Business Management.

Details

Duur: 2 dagen
Cursusprijs: € 999
Examen: € 250
Totaalprijs: € 1.249
StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning
5 en 6 september 2022den Haag
14 en 15 september 2022Online
17 en 18 november 2022Online
21 en 22 november 2022eindhoven
15 en 16 december 2022Utrecnt

DutchEnglish