Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Agile Scrum Master is een certificaat dat zowel de praktische als de theoretische kant van het Agile framework en de Scrum methodologie omvat. Agile Scrum gaat over samenwerken en om gezamenlijk succesvol een doel te bereiken. Agile methoden zijn populair en worden steeds meer toegepast in verschillende branches.

Opzet

De training Agile Scrum Master geeft u in 2 dagen, op Advanced niveau, inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met kennis over de scrum praktijk. Aansluitend aan de training Agile Scrum Master heeft u de mogelijkheid een EXIN gecertificeerd examen Agile Scrum Master af te leggen.

Doelstellingen

Scrum helpt bij het ontwikkelen van cross-functional en self-organizing teams, die gezamenlijk werken in een sprint of iteratie naar de oplevering van een werkend product. Deze certificering heeft de focus liggen op het adopteren van Agile en Scrum in een organisatie en de rol van de Scrum Master.

Cursusmateriaal

U ontvangt het boek ‘Succeeding with Agile’ van Mike Cohen bij aanvang van de training.

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze training: - Agility: ontwikkel modellen, waarom scrum, manifest/principes en concepten - Scrum: raamwerk, rollen, werkruimte, scaled scrum, evenementen, deliverables, begroten incl. velocity & bewaking en implementeren van scrum - Agile practices: meerdere teams en contract vormen. De Agile Scrum Master training bereidt je voor op het Exin examen ASM en wordt als onderdeel van de training afgenomen.

Doelgroep

Deze module is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management. De certificering is specifiek geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de volgende gebieden: Project Management; Software ontwikkeling; IT Service Management en Business Management.

Details

Duur: 2 dagen
Cursusprijs: € 895
Examen: € 225
Totaalprijs: € 1.120
StartdatumLocatie  
20 en 21 junu 2022den Haag
5 en 6 oktober 2022eindhoven

DutchEnglish