Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De online cursus Foundation in Business Change biedt een inleiding tot het proces van bedrijfsverandering en het scala aan technieken die worden gebruikt om verandering in organisaties te bewerkstelligen. De cursus biedt een aanpak die zich uitstrekt van het eerste onderzoek van de organisatie via een levenscyclus van bedrijfsverandering tot de implementatie van de voorgestelde wijzigingen Met de online cursus Foundation in Business Change kan je de inhoud van syllabus in je eigen tempo en in je eigen tijd leren. Door de combinatie van interactieve cursusinhoud, audio van docenten, talrijke meerkeuzevragen, voorbeeldexamens en gedetailleerd lezen, vormt de cursus een flexibel en uitgebreid pad naar het BCS Foundation in Business Change-examen.

Programma

Belangrijke gebieden zijn onder meer:
  • Zakelijke verandering definiëren
  • Begrijpen hoe IT kan worden gebruikt om organisaties te verbeteren en te transformeren
  • Een levenscyclus definiëren voor bedrijfsverandering
  • Identificatietechnieken die worden gebruikt om organisaties af te stemmen op veranderingen in hun omgeving
  • Een aanpak uitleggen voor het definiëren van bedrijfsverbetering
  • Het identificeren van technieken die worden gebruikt om zakelijke veranderingen te ontwerpen
  • Uitleg over de problemen die verband houden met de implementatie van bedrijfsverandering.
  • Het identificeren van zakelijke en modelleringstechnieken die kunnen worden gebruikt om effectieve zakelijke veranderingen te verzekeren, worden geïdentificeerd.

Doelgroep

Bedrijfsanalisten, projectleiders, managers van bedrijfsveranderingen en iedereen die een praktische inleiding tot IT-gebaseerde bedrijfsverandering nodig heeft door middel van online leren. Foundation in Business Change is ook een Specialist Foundation-module over het BCS International Diploma in Business Analysis.

Examen

Het examen is inbegrepen in deze online training. Na afronding van de training, kan je contact opnemen met ons en zullen we het examen voor je aanvragen. Het examen kan je gewoon thuis achter je eigen computer afnemen. Hiervoor maken we gebruik van online proctoring van Exin.

Details

Toegang: 6 maanden
Cursusprijs: € 499
Examen: € 200
Totaalprijs: € 699

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

DutchEnglish