Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De enige constante binnen een organisatie is verandering. Deze cursus helpt je als business analist, informatie-analist en/of business architect om binnen elke fase van verandertrajecten (Business Change Lifecycle) een betekenisvolle bijdrage te leveren en zo direct van waarde te zijn voor je organisatie. Je leert in deze cursus een breed scala van technieken die bij de realisatie van ‘business changes’ worden toegepast: vanaf het eerste onderzoek naar de organisatie tot de implementatie. Elke fase en elk aspect van de Business Change Lifecycle komt aan bod.

Opzet

De BCS Foundation in Business Change cursus is een basis cursus voor iedereen die iets wil weten van de processen en technieken die gebruikt worden voor het adviseren in business change. De training is gebaseerd op een business change lifecylce met technieken, raamwerk en modellen.

Doelstellingen

Je leert in deze cursus een breed scala van technieken die bij de realisatie van ‘business changes’ worden toegepast: vanaf het eerste onderzoek naar de organisatie tot de implementatie. Elke fase en elk aspect van de Business Change Lifecycle komt aan bod.

Cursusmateriaal

Deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek IT Enabled Business Change, Sucesfull Management uitgereikt.

Programma

De trainingsdagen lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze training:
  • Business and IS Strategy
  • Business improvement definition
  • Business change design and implementation
  • Benefits management and realisation
Deze cursus bereidt de deelnemers voor op een uur durend, multiple-choice examen. Dit examen leidt tot het certificaat Foundation in Business Change, aangeboden door de British Computer Society (BCS) Professional Qualifications,. Dit certificaat is een op kennis gebaseerde module van het BCS Business Change diploma.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die meer wil weten en begrip wil krijgen van de processen en technieken om business change te leveren.

Details

Duur: 3 dagen
Cursusprijs: € 1.399
Examen: € 250
Totaalprijs: € 1.649

StartdatumLocatie  
op aanvraagin-companyMail ons
op aanvraagin-companyMail ons
Elk momentE-learning

DutchEnglish