Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De online leercursus Modeling Business Processes biedt deelnemers een raamwerk, vaardigheden en technieken waarmee ze bedrijfsprocessen kunnen modelleren en procesverbeteringen kunnen opleveren. Een realistische casestudy wordt gebruikt om belangrijke technieken te oefenen, waaronder:
  • Een organisatie modelleren
  • Het organisatorische beeld
  • Taken analyseren
  • Beheren en meten van processen
  • AS-IS en TO-BE procesmodellen creëren
Belangrijke gerelateerde kwesties zoals menselijke prestaties en procesmeting worden ook behandeld, samen met theoretische concepten die worden ondersteund door gedetailleerde casestudy’s. Dit geeft deelnemers de mogelijkheid om hun kennis toe te passen op zowel AS-IS als TO-BE procesmodellen.

Opzet

Met de online leercursus Modeling Business Processes kunnen gebruikers de syllabusinhoud in hun eigen tempo en in hun eigen tijd leren. Door de combinatie van interactieve cursusinhoud, audio van een tutor, op scenario’s gebaseerde oefenvragen, meerkeuzevragen, een voorbeeldexamen en gedetailleerd verder lezen, vormt de cursus een flexibel en uitgebreid pad naar het BCS Modeling Business Processes-examen.

Examen

Ja. Deze online leercursus bereidt de deelnemers grondig voor op het BCS Modelling Business Processes-examen. Het examen is gesloten boek en test de toepassing van Modeling Business Processes-technieken door de deelnemer op bedrijfsscenario’s. Dit certificaat draagt ​​bij aan het BCS-diploma in bedrijfsanalyse, zoals hieronder weergegeven: Modelling Business Processes Diploma Structure

Voor wie is deze training geschikt?

Voor bedrijfsanalisten, projectmanagers, managers van bedrijfsveranderingen en iedereen die een praktisch begrip van hiërarchische bedrijfsprocesmodellering vereist via online leren. Modellering van bedrijfsprocessen is ook een Specialist Practitioner-module op het BCS International Diploma in Business Analysis.

Details

Toegang:6 maanden
Cursusprijs:€ 499
Examen:€ 200
Totaalprijs:€ 699
  

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

De taal van de e-learning is in het Engels.

DutchEnglish