Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

De online leercursus Foundation in Business Analysis omvat een breed scala aan technieken binnen de structuur van het procesmodel voor bedrijfsanalyse. Het vormt een uitstekende introductie tot Business Analysis en biedt deelnemers kennis die de kwalificaties van Business Analysis op een hoger niveau ondersteunt. Met de online leercursus Foundation in Business Analysis kunnen gebruikers de syllabusinhoud in hun eigen tempo en in hun eigen tijd leren. Door de combinatie van interactieve cursusinhoud, audio van docenten, talrijke meerkeuzevragen, voorbeeldexamens en gedetailleerd verder lezen, vormt de cursus een flexibel en uitgebreid pad naar het BCS Foundation in Business Analysis-examen.

Programma

De belangrijkste behandelde gebieden zijn:
  • Onderzoek van de competenties van een bedrijfsanalist
  • Strategie-analyse
  • Onderzoekstechnieken
  • Analyse en beheer van belanghebbenden
  • Bedrijfssystemen en -processen modelleren
  • Requirements engineering
  • Een zakelijke en financiële case maken

Doelgroep

Junior bedrijfsanalisten of iedereen die geïnteresseerd is om bedrijfsanalist te worden en die inzicht nodig heeft in de tools en technieken van bedrijfsanalyse door middel van online leren. Foundation in Business Analysis is ook een Specialist Foundation-module over het BCS International Diploma in Business Analysis.

Examen

Het examen is inbegrepen in de training. Na het afronden van de training en als je het gevoel hebt dat je het examen kan doen, neem dan contact met ons op en dan kunnen we het examen voor je aanvragen. Dit examen wordt afgenomen door Exin en kan thuis afgenomen worden via online proctoring.

Details

Toegang: 6 maanden
Cursusprijs: € 499
Examen: € 200
Totaalprijs: € 699

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

DutchEnglish