Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Deze online leercursus van Business Analysis Practice biedt deelnemers een praktische introductie tot een breed scala aan BA-technieken en benaderingen. Deze cursus is bedoeld om afgevaardigden de belangrijkste vaardigheden te bieden die nodig zijn om effectieve bedrijfsanalisten te worden. Hier vallen onder:
  • SWOT-analyse
  • Beheer van belanghebbenden
  • Modellering van bedrijfsactiviteiten
  • Onderzoek naar de bedrijfssituatie
  • Analyse van de belangrijkste problemen en hun hoofdoorzaken
  • Gap-analyse
  • Identificatie en evaluatie van mogelijke oplossingen

Voor wie is deze training geschikt?

Voor bedrijfsanalisten, projectmanagers, managers van bedrijfsveranderingen en iedereen die een grondige kennis van strategische bedrijfsanalyse nodig heeft via online leren. Business Analysis Practice is ook een kernmodule voor het BCS International Diploma in Business Analysis.

Opzet van de cursus

Met de online cursus Business Analysis Practice kunnen gebruikers de syllabusinhoud in hun eigen tempo en in hun eigen tijd leren. Door de combinatie van interactieve cursusinhoud, tutor-audio, op scenario’s gebaseerde oefenvragen, meerkeuzevragen, een voorbeeldexamen en gedetailleerd verder lezen, vormt de cursus een flexibel en uitgebreid pad naar het BCS Business Analysis Practice-examen. Dit certificaat draagt ​​bij aan het BCS-diploma in Bedrijfsanalyse, zoals hieronder weergegeven: Business Analysis Practice Diploma Structure

Examen

Ja. Deze online leercursus bereidt de deelnemers grondig voor op het BCS Business Analysis Practice-examen. Het examen is gesloten boek en test de toepassing van Business Analysis Practice-technieken door de deelnemer op een bepaald bedrijfsscenario.

Details

Toegang:6 maanden
Cursusprijs:€ 499
Examen:€ 250
Totaalprijs:€ 749
  

StartdatumLocatie  
Elk momentE-learning

DutchEnglish