Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Scrum is wereldwijd de meest gebruikte Agile softwareontwikkelmethode. Tijdens deze eendaagse training leer en ervaar je met name wat de Agile principes inhouden; hoe Scrum deze invult; uit welke onderdelen Scrum bestaat en hoe je hier in de praktijk mee omgaat. Scrum is een raamwerk voor het ontwikkelen en onderhouden van complexe producten.

Opzet

De focus van de training ligt op de kracht van Scrum: oppakken en toepassen. Het koppelen van theorie en praktijk staan daarom centraal. Tijdens deze training zal door middel van verschillende oefeningen stilgestaan worden bij de toepasbaarheid van het framework. De training is interactief van opzet, waardoor deze als zeer levendig wordt ervaren.

Doelstellingen

Deze training biedt een laagdrempelige introductie in Scrum met zijn aspecten. Na het volgen heb je goed begrip van de rollen, gebeurtenissen en producten waaruit Scrum is opgebouwd. En heb je kennis gemaakt met praktische hulpmiddelen, zoals planning poker en samenwerken.

Programma

De trainingsdag lopen van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze. De volgende onderwerpen komen deze cursus aan bod:
  • Wat is scrum en waar is het ontstaan?
  • Het scrum framework (rollen, events en producten)
  • Project- en Sprint Performance Measurement
  • Scrum variations
Doelgroep De training kenmerkt zich door zijn niet technische aard, waardoor de training derhalve voor iedereen toegevoegde waarde biedt, die dicht bij software ontwikkeling zit.

Details

Duur: 1 dag(deel)
Cursusprijs: € 199
Totaalprijs: € 199
StartdatumLocatie  
op aanvraagin-companyMail ons

DutchEnglish