Testen

en testautomatisering

Agile

Devops en Scrum

Business Analysis

en Data Analytics

Deze workshop is gericht op mensen die kennis willen maken met Scrum. Scrum is een raamwerk voor projecten die gebruik maken van Agile binnen softwareontwikkeling.

Opzet

De training kenmerkt zich door de praktijk opdracht met behulp van Lego® Mindstorms® dat het grootste gedeelte van de workshop zal beslaan. Er wordt een korte introductie gegeven van de basiselementen van scrum, en er wordt een fundament van basis kennis over scrum bij de deelnemers gelegd. Hierna zullen de deelnemers in groepen binnen een aantal time-boxes kennis gaan maken met scrum en een veeleisende product owner. Deze werkvorm maakt deze training uniek en zeer levendig en daardoor anders dan een gemiddelde training..

Doelstellingen

De cursist krijgt een basis referentiekader van het werken in een scrum team.

Programma

De trainingsdag loopt van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze.

Opzet

Met behulp van Lego® wordt in teamverband Scrum in de praktijk gebracht. Specifiek wordt ingegaan op de basisvaardigheden zoals task boards, sprints, events en rollen die typerend zijn voor teams die gebruik maken van scrum.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die basiskennis van scrum willen krijgen, maar ook letterlijk willen ‘voelen’ hoe het werken in zo’n team werkt en wat dat betekent.

De cursisten worden geacht van te voren de scrum guide (www.scrumguides.org) gelezen te hebben.

Details

Duur: 1 dag(deel)
Cursusprijs: op aanvraag
Totaalprijs: op aanvraag
StartdatumLocatie  
op aanvraagin-companyMail ons

DutchEnglish